Foredragsholderne

Aleksander Helmersberg – Crowdfunding

aleksander

Aleksander Helmersberg er pappa til Milla med Down Syndrom og gründer av den digitale plattformen Milla Says.
I oktober 2014 sa han opp jobben for å lage bedre digital løsning for bruk av Norsk Tegnspråk/ Tegn Til Tale. Han tømte alt av sparekontoer, jobbet uten lønn i ett år og gjennomførte en Crowdfunding som samlet inn 300 000,- fra 400 ulike givere.
Milla Says har etterhvert også fått god støtte fra Innovasjon Norge og 2 tidligfase investorer.
Dette gav dem mulighet til å lansere appen i februar 2016.

 

 

Marte Hallem – Hvordan utforme en pitch?

bilde-marte

Marte Hallem er historieforteller i mange kanaler: Manusforfatter for film og teater, komponist, artist, skuespiller og dokumentarist- uttrykkene er mange og erfaringen bred. Marte har også tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver og journalist, slik at kommunikasjon og formidling må kunne sies å være hennes spesialområder. I dag jobber Marte som prosjektleder for Tindved Kulturhage, hvor hun blant annet gir råd til folk som driver eller ønsker å drive med kreative næringer. Marte skal på samlinga hjelpe deltakerne med å utforme sin egen pitch til sitt prosjekt.

 

 

 

Ole Børseth  – Public speaking coach

ole-ivar-bOle Børseth er en 25 år gammel Hegrasbygg, som har som mål å reise verden rundt å hjelpe personer som sliter med å tale foran store folkemengder. Innenfor sport er Ole en generalist fremfor spesialist, som betyr at han er middelmådig i alt, og ikke spesielt god i noe. Engasjert, humoristisk og karismatisk er ord som beskriver Ole godt. Ole liker Manchester United, bacon og Game of Thrones.

Om du har spørsmål, eller bare har lyst til å slå av en prat er Ole tilgjengelig på følgende plattformer:
Facebook: @oleborseth1
Twitter: @oleborseth
www.oleborseth.com ”